Широко схващане е, че покерът с само една игра на късмета. Всъщност той е много повече и би трябвало да се погледне на добрите покер играчи като на инвеститори, които правят пари от останалите. Колкото по-рано ви се изясни, че покер индустрията е една корпорация, в която текат финансови ресурси в различни посоки, толкова по-рано ще разберете, че можете и вие да печелите независимо колко сте добри и на какви нива практикувате покер. Всички които играят успешно са много благодарни на тази гледна точка на масата аматьори, които влагат парите си с мисълта, че трябва да разчитат повече на късмета си и по-малко на уменията. Анализирането на тази игра би трябвало да ни убеди, че всъщност нещата стоя малко различно. Всяка игра има начало и край. Във всеки край се обявява победител и има спечелили и загубили. При играта покер обаче нещата стоят по друг начин. Това е един пазар, който се управлява от можещите и те гледат на това като инвеститори, вложили своите пари в бъдещи печалби. Подобно на фондовите борси играенето на покер има своите единици за измерване. Това са времето и парите вложени от играчите. Това е цената която те плащат. Хубавото е, че повечето от играчите за разлика от брокерите по борсите са невежи аматьори, които с готовност се разделят със своите средства и именно това е големият ви коз. Компетентността е определяща за това кой ще обере накрая всички чипове. Тези които гледат на това само като на една игра и не могат да интерпретират различните променливи и да влияят на ситуацията обикновено са губещи. Така или иначе, за да има победители, трябва да има и губещи.

Ако сте покер играч, за да печелите то тогава следвайте печелившите стратегии, и подчинете играта си само на тази идея: печалбата. Основното нещо за което трябва да се мисли във всеки един пот е това дали той може да бъде печеливш, чисто математически и според ситуацията. Излиза че колкото сте по-подготвен и трезво гледащ на нещата, толкова шансът е по-голям да спечелите.  Тук идва разграничаването на играта покер с покер бизнесът. Ограничаването на загубите е вашето оръжие срещу останалите. Оставете безразборното пилене на чипове на останалите, нека те се забавляват, а вие ще вземете печалбата вместо тях. Открийте къде сте по-силни и се възползвайте от тези ситуации. Успешният покер играч знае в кои игри е неговата сила. Открийте подходящите за вашия стил на игра противници, накарайте ги да се веселят докато вие увеличавате стака си. Инвестирайте дългосрочно. Дори ако загубите ръка, извлечете максимална полза от това. Бъдете подготвени, четете книги, запознавайте се с печелившите стратегии, посещавайте семинари и се обогатявайте непрестанно. Мислете глобално, действайте локално. Придържайте се към това да бъдете рационални, все пак участвате в покер игри, за да печелите пари. Ще има ситуации, които са извън вашия контрол, не хабете ресурси и не мислете пораженчески. Ако спазвате тези малки и лесни правила успеха ви е гарантиран. Знайте че богат се става бавно, имайте търпение, ако пък се предадете, то ставате част от средностатистическия покер играч, които губи парите си.

Tags:

Comments are closed.


Make a comment

Name (задължително)

Email (задължително)

Интернет страница

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.

  • Poker links

    Fussball Live Wetten (www.livefussballwetten.net)
  • Slot machine

  •