За да постигнете такива успехи, първо разгледайте най-добрия покер справочник.

Анет Оберстад е името, на детето чудо, което изненада целия покер свят  и предизвика симпатиите на повечето дългогодишни покер професионалисти.

Препоръчваме ви the chess online.

Всичко започва някъде през 2003г., когато родената на 19.09.1988г. в малкия крайбрежен град Санднес в Норвегия се регистрира с псевдонима Annette_15 и започва да практикува онлайн покер игри едва 15-годишна. Бившата крикет спортистка бързо трупа опит и разбира, че има талант за нещо голямо. В началото се захванала с виртуални пари и фрийроли. След това спечелила $9 входен билет за покер турнир и започнала да играе $1 sit-n-go турнири. Тези $9 станали няколко хиляди. Играела основно SNG турнири н много рядко $5 турнири. През цялото време се развивала и покачвала нивото си на игра.

Ставала все по-добра и с последователност, упоритост и дисциплина, които вероятно наследила от спорта започнала да се оглежда за покер онлайн турнирите с по-високи входни такси и по-високи наградни фондове. В дълбоките води разбрала, че стилът й има нужда от корекции и започнала да използва  по-агресивни прийоми. Превъзходството й в покер игри станало очевидно и тя спечелила доста на брой $100 турнири с прекупуване на PokerStars. Първите си сблъсъци “на живо” вписва още през  2006г., когато заема 18-то място в елитния ЕРТ Barcelona Open. Най-грандиозната и онлайн победа пък е във Full Tilt $500 000 през Август 2007г., като печели $117 000. Оберстад се появява и в Лондон през Септември, за да участва в World Series of Poker Europe. Въпреки, че поради ниската възраст тя не е допускана да играе на територията на САЩ, участва в Европейските покер Серии. Известна като невероятно агресивен и четящ покер играч тя е способна да надиграва съперниците си дори без да гледа своите карти. Анет успява да отстрани едни от най-успешните покер представители на нежния пол, като Ани Дюк, Дженифър Харман и Бет Шак. Рано сутринта  на 17-ти Септември преди още да е навършила 19, тя се изправя срещу Джон Табатабай в директен покер двубой и печели WSOPE MAIN EVENT, с което прибира £ 1 000 000. Така тя става най-младия носител на гривна в историята, най-младия WSOP MAIN EVEN шампион и жената с най-големи WSOP печалби (всичко това за една нощ). Шест седмици след това се класира до още една финална маса на EPT Дъблин, но този път остава втора, като печалбите и за 2007г. само на живо стават $2 469 453.

След тази победа черноокото норвежко момиче напуска училище и става професионалистка спонсорирана от Betfair. През времето, в което не участва в EPT, тя живее в Ставангер, Норвегия заедно със своята  майка и се готви за пътуване до Лас Вегас за други покер игри,

Tags: , , ,

Comments are closed.


Make a comment

Name (задължително)

Email (задължително)

Интернет страница

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.

  • Poker links

    Fussball Live Wetten (www.livefussballwetten.net)
  • Slot machine

  •