В последно време набира сила дебат относно това кое е по-добре: да се играе онлайн покер или да се посещават определените за това заведения, покер зали и казина? На пръв поглед поддръжниците и на двете тези имат своето право да настояват, че те са прави. Погледнато по-навътре обаче, в това противопоставяне, със сигурност има силно изразен субективен елемент.
Да обърнем внимание първо, на тези които играят онлайн покер игри. Повечето от нас, които са се захванали да практикуват играта покер през последната петилетка, вероятно са започнали, като са станали клиенти на някой голям покер сайт. За будни хора с достатъчно свободно време и желание да опитат нещо ново, доста е трудно да не се заемат с това, след като отвсякъде сме залети с реклами и информация за най-големите покер сайтове. Навсякъде, ама наистина отвсякъде, изскачат банерчета и реклами, които напират, и дори железен да си от любопитство решаваш да се пробваш. Освен това бонусите, които получава всеки нов покер акаунт, изобщо не са пропускане. Останалите стъпки са ясни. Регистрация, сваляне на софтуер и навлизане в света на картите. Обикновено това е последвано от преминаване към игра с реални пари и т.н. Няма нищо лошо, в това да платиш малка сума, срещу която ще получиш забавление, което е ново за теб и наистина е занимателно. Интересното, е че ако имаш талант и достатъчно настойчивост това неминуемо ще доведе до участие в турнири. Ако се справяш добре дори може да се изхранваш от това. Голям плюс на това да цъкаш онлайн покер игри е това, че може да си седнал на няколко маси едновременно, а същевременно с това да стоиш удобно на дивана си.
Другата страна на монетата е тази, която гледаме по телевизията.  Чувството от разиграването на реални чипове, сред маса с истински покер играчи е несравнимо по-силно емоционално от това да стоиш пред монитора. Когато си седнал на маса и чувстваш сукното, когато потните ти ръце потреперват премествайки чиповете, ти разбираш каква е разликата между реалната покер игра и виртуалната. Важен момент е и използването на различните покер стратегии и техники. Няма как правдиво да ги прилагаш на 100%, ако нямаш пряк визуален контакт със съперника. Освен това атмосферата на местата, където се играе покер, е някак специфично нереална. Въздействието на адреналина, който нахлува в тялото ти при спечелване на трудна ръка, обхващайки цялото ти същество и истински само ако играеш истински игра.
От казаното до тук трябва да обобщим, че онлайн покер игрите са основно и само за забавление и губене на времето, истинските  емоции са когато двама играчи внимателно се вглеждат един в друг в опит да надделеят, а ако нямате амбицията да станете следващият световен шампион, то тогава забавлявайте се у дома.

Tags: , , ,

Comments are closed.


Make a comment

Name (задължително)

Email (задължително)

Интернет страница

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.

  • Poker links

    Fussball Live Wetten (www.livefussballwetten.net)
  • Slot machine

  •