Всички сме чували, че трябва да оставим емоциите си извън залата, когато играем покер игри. Това за съжаление няма как да се случи, защото ние сме съзнателни и емоционални същества и това ни кара да играем покер. Стремежа за доказване на превъзходство обаче е ваш враг. За да бъдете уважаван, то и вие трябва да уважавате съперниците си. Не се присмивайте, не показвайте гримаси и не правете победоносни изказвания, защото рано или късни ще попаднете в такава ситуация и ще ви е нужна цялата ви сила, за да се справите. Ако пък сте точно в такава ситуация на губещ в покер играта трябва да намерите начин да се изправите, защото ако не го направите рискувате да загубите всичките си чипове. Изучаването на самите себе си е задължително, за да имате успех. Важно е когато седнете на масата да не мислите за проблемите които са пред вас или които са минали зад вас. Оставете тези мисли за след това. Няма как да се постигне това винаги и напълно, но постепенно с тренировки в покер игри ще разберете, че колкото по-малко знаят за вашите емоции седналите срещу вас, толкова по-добре. Не трябва да се забравя, че все пак играта покер и игра и на малко шанс. Лошите серии са неминуеми и само ако ги приемете като част от цялата картина ще имате успех. Понякога ще губите със силни карти в ръка, но това не значи че сте слаб играч. Ако продължите да преследвате стратегията си правилно, резултати ще има. Всяко излизане извън емоционалните норми се превръща в излизане от джобовете. Нормално е ако някой има шанс пет към едно да събори вашите карти все някога това да се случи, просто това е част от чара на това да се играят покер игри.

Времето което отделяте да изследвате себе би трябвало да е толкова, колкото е това да наблюдавате съперника. Това трябва да се тренира също както и разчитането на реакциите на останалите около масата. Реакциите могат да се приучат и когато видите резултатът от това, че сте се овладели ще разберете, че си е струвало отделеното време. Не е срамно да се учите от тези които виждате, че го могат. Владеенето на емоциите при покер игри не е висш пилотаж, то зависи от вас самите и вие най-добре следва да познавате себе си. Това е част от собствената ви подготовка и колко сте по-добри в това, толкова ще ставате свидетели на по-големите ви печалби. Моментът, в който сте в състояние да владеете себе си при игра на покер, то тогава вече може да вложите време да изкарате от равновесие останалите. Силата на емоциите, които нахлуват във вас самите, трябва винаги да са насочени само в една посока, посоката водеща до печалба в игрите. Този, който удря по масата при провалена ръка и загуба, е този който вече се е предал. Не се предавайте, вложете страст, но нека тя да е премерена и праволинейна. Водете битката като победител, за да сте готови да спечелите войната. Знайте, че във войната няма правила, вие сами трябва да си ги определите и да изберете точно тези реакции, които са само във ваша полза.

Tags: , ,

Comments are closed.


Make a comment

Name (задължително)

Email (задължително)

Интернет страница

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.

  • Poker links

    Fussball Live Wetten (www.livefussballwetten.net)
  • Slot machine

  •